Британский бульдог «British Bulldog» конкурс по английскому языку 7-8 класс (задания и ответы) 2022-2023.

Конкурс British Bulldog 2022 ответы и задания для 7 и 8 класса, официальная дата проведения олимпиады британский бульдог по английскому языку 14 декабря 2022 год, всего 45 вопросов.

Скачать ответы на Конкурс British Bulldog 2022

British Bulldog 2022 ответы и задания для 7 и 8 класса
1. When does the Greenham Family Festival take place? In … .

A) spring
B) summer
C) autumn
D) winter
Ответ: B

2. Who are the first performers to appear on the stage?

A) The drummers
B) The singers
C) The jazzmen
D) The guitarists
Ответ: A

3. Where are these performers from?

A) California
B) They are local citizens
C) Nigeria
D) London
Ответ: C

4. Who is the local performer?

A) The Bundy Boys
B) The Jarrow Jazz Band
C) Shady Sisters
D) Amy Brownlow
Ответ: D

5. Which musical instrument does Amy Brownlow play? The … .

A) drum
B) guitar
C) piano
D) violin
Ответ: B

6. When does the Jarrow Jazz Band appear on the stage?

A) At 5 p.m.
B) At 5 a.m.
C) After the break
D) Later in the evening
Ответ: A

7. Whose latest CD can the people buy?

A) The drummers’
B) The singer’s
C) The sisters’
D) The jazzmen’s
Ответ: C

8. What can you not buy at the stalls around the park?

A) Food
B) Drinks
C) Toys
D) Clothes
Ответ: C

9. How much does the portrait cost?

A) Two pounds
B) A pound and a half
C) One pound D) It’s free
Ответ: C

10. What will be at the end of the festival?

A) Fireworks
B) Disco
C) Gala concert
D) Meeting
Ответ: A

Read the text and fill in the most suitable word.

Once, a beautiful maple tree grew in the centre of a large park. All summer it was … (11) with green leaves. Many people sat on the green grass under it and enjoyed its cool … (12). But along with the fall came a … (13) in the maple tree. Its green leaves began to … (14) red and yellow.So everyone said, “How beautiful … (15)!” The maple tree was glad to hear it and she became… (16) and vain. She spread out her branches sofar that a little pine close by was almost hidden from … (17). “It doesn’t matter,” said the maple, “No one cares to look at him, he is … (18) plain little tree.” The pine heard the unkind words and sighed. Just then a cold wind passed and said, “Why do you sigh, little pine?” The pinereplied, “I sigh because the maple is so … (19) beautiful than I am.” The wind felt sorry for him and whispered, “Only wait!” In a few days the leaves of the maple tree turned brown and fell to the ground. When the snow came, there was but one bright cheerful spot in the whole park, the brave pine with the needles … (20) they were when they first came out.

11. A) spread B) covered C) planked D) drowned

Ответ: B

12. A) shade B) roots C) purity D) shadow

Ответ: D

13. A) change B) desease C) disaster D) destruction

Ответ: A

14. A) revoke B) have C) turn D) acquire

Ответ: C

15. A) the tree B) is the tree C) the tree is D) the tree was

Ответ: C

16. A) violent B) proud C) successful D) independent

Ответ: B

17. A) scene B) sight C) scenery D) look

Ответ: B

18. A) so B) such C) such a D) so a

19. A) much B) more C) the most D) much more

20. A) so green B) as green C) green as D) such green

Fill in the gaps

21. She is taller

A) than he
B) him
C) than he is
D) than his
22. She had to have her phone number because she was receiving obscene calls.

A) change
B)changed
C)to change
D)will change
23. the end, he agreed with his mother

A) at
B) about
C) in
D) on

 

 

Вам будет интересно:

ЕГЭ 2023 по английскому языку, М.В. Вербицкая. 20 экзаменационных типовых вариантов (задания и ответы).

Предыдущая статья
Следующая статья